11.11.2017   BLŠANY U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN
20.11.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |  XIV. ROČNÍK CESTOVATELSKÉHO FESTIVALU OKOLO SVĚTA  |  TRADIČNÍ TÝDEN PLNÝ CESTOPISNÝCH PŘEDNÁŠEK.
21.10.2017   VALAŠSKÉ KLOBOUKY  |  DOBROČINNÁ SBÍRKA OBLEČENÍ NA KONCERTU TOMÁŠE KLUSE RECYKLUS  |  VEZMĚTE SVÉ NEPOTŘEBNÉ OBLEČENÍ .
27.10.2017 - 17.11.2017   PRAHA 15 - HOSTIVAŘ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ZACHRAŇME NAŠE DĚTI  |  PUTOVNÍ VÝSTAVY ZACHRAŇME NAŠE DĚTI
02.11.2017 - 30.11.2017   FRÝDEK-MÍSTEK  |  SLOVANÉ V HORNÍM POVÁŽÍ  |  VÝSTAVA ZAPŮJČENA Z POVÁŽSKÉHO MÚZEA V ŽILINĚ.
21.10.2017   ČISTÁ U HOREK  |  ROCK FOR CHURCH 2017  |  OD 20:00 V MÍSTNÍ SOKOLOVNĚ KAPELY MEGADĚS, FÉNIX A ČIPŘIDO.
21.10.2017   LITOMĚŘICE  |  NEJVĚTŠÍ PODZEMNÍ TOVÁRNA V ČR  |  PŘEDNÁŠKA R. GAZSIHO A T. KOSA O TAJNÉ PODZEMNÍ TOVÁRNĚ RICHARD.
11.11.2017   KRASLICE  |  KONCERT  |  LACO DECZI & CELULA NEW YORK
21.10.2017   KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ-ZÁMEK  |  FOLK TEAM  |  KONCERT BRNĚNSKÉHO FOLK TEAMU V 19.00 NA ZÁMKU
22.10.2017   PRAHA  |  FOLK TEAM V MALOSTRANSKÉ BESEDĚ  |  BRNĚNSKÁ FOLKROCKOVÁ KAPELA S PROGRAMEM \´JAKO ŽIVÍ\´ZAČ..20.00
03.10.2017 - 26.11.2017   ZÁMEK VSETÍN  |  JARÉ AJ OZIMÉ...  |   VÝSTAVA OBRAZŮ A KERAMIKY MANŽELŮ VAŠKOVÝCH.
28.10.2017   ŽĎÁR NAD SÁZAVOU  |  DEN VENKOVA  |  JAK SE ŽILO A ŽIJE NA PANSTVÍ OD 13. STOLETÍ. PSTRUZI, KONĚ, PŘÍRODA.
21.10.2017   BUČOVICE  |  EXPEDICE KONŮVKY II.  |  ARCHEOLOGICKÁ VYCHÁZKA, SRAZ VE 12:30 V RAŠOVICÍCH U AUT. ZAST. ŠKOLA
23.11.2017   VSETÍN  |  JAMES HARRIES /UK/  |  OSOBITÝ BRITSKÝ PÍSNIČKÁŘ VYRÁŽÍ NA TURNÉ.
10.11.2017   VSETÍN  |  SLZA  |  KONCERT POPULÁRNÍ ČESKÉ KAPELY.
29.10.2017   VSETÍN  |  JARMILA ŠULÁKOVÁ IN MEMORIAM  |  VZPOMÍNKOVÝ KONCERT A ZVLÁŠTNÍ CENA MĚSTA VSETÍNA IN MEMORIAM.
27.10.2017   VSETÍN  |  SHILPA RAY /USA/  |  KONCERT NEWYORSKÉ ZPĚVAČKY INDICKÉHO PŮVODU. SUPPORT: KATKA MRLINOVÁ
22.10.2017   VSETÍN  |  DIVADLO DĚTEM: FERDA MRAVENEC  |  ZAHÁJENÍ LETOŠNÍHO CYKLU DIVADLO DĚTEM ÚSPĚŠNÝM MUZIKÁLEM.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Toulavé boty z Plzeňska od pondělka na satelitním programu regionalnitelevize.cz

PRAHA (13.4.2012) - Reprízu cyklu Toulavé boty z produkce Czech Infoline, která představuje nejkrásnější místa jihozápadních Čech, bude možné už od příštího týdne sledovat na satelitním programu regionalnitelevize.cz. Ten je totiž zaměřen nejen na regionální zpravodajství z celé republiky, ale také na propagaci regionů v oblasti cestovního ruchu.

V rámci cyklu budou moci diváci navštívit například místa, která jsou považována za ráj vodáků i romantiků, navštíví krajinu z písní Honzy Vyčítala, nebo se projdou krajem malíře Josefa Hodka. Podívají se ale také na hrad Gutštejn u Konstatinových Lázní nebo zamíří do míst, kde působil chodský bojovník za svobodu Jan Sladký Kozina.

Jednotlivé díly cyklu Toulavé boty mohou diváci sledovat od pondělí 16.3. od 20 hodin, a pak vždy ve 24:00, 4:00, 8:00, 12:00 a 16:00 hodin až do 30.3.

PARAMETRY SATELITNÍHO PŘÍJMU:
Astra 3B (23,5 stupně východně), 12168/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

PROGRAMOVÉ SCHÉMA ČTYŘHODINOVÉ SMYČKY:
17:00 CELOSTÁTNÍ SESTŘIH
17:20 MAGAZÍN Z JIŽNÍCH ČECH A VYSOČINY (R1 Vysočina, STTV, JHTV)
17:40 MAGAZÍN Z VALAŠSKA (TV Beskyd)
18:00 MAGAZÍN Z LIBERECKA (RTM)
18:20 MAGAZÍN Z KARLOVARSKA (TV Západ)
18:40 MAGAZÍN Z OLOMOUCKA (ZZIP)
19:00 vysílání slovenské televize PATRIOT TV
19:20 MAGAZÍN Z ORLICKOÚSTECKA A ČESKOTŘEBOVSKA (OIK TV)
19:40 MAGAZÍN Z ÚSTECKÉHO KRAJE (TV Regia, TV Litoměřicko)
20:00 MAGAZÍN Z PLZEŇSKA (TV Plzeň)
20:20 MAGAZÍN ZE SLOVÁCKA A ZLÍNSKA (TV Slovácko)
20:40 MAGAZÍN Z OSTRAVSKA (FABEX TV)

Eva Stejskalová, jednatelka
Regionální televize CZ s.r.o.