28.04.2018   VELKÉ LOSINY  |  VC VELKÉ LOSINY ZÁVODY HORSKÝCH KOL  |  ZÁVODY HORSKÝCH KOL XC PRO VŠECHNY KATEGORIE OD NEJMENŠÍCH PO VETERÁNY
18.04.2018 - 25.05.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  TISÍC ODSTÍNŮ KRAJINY  |  VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ CESTOVATELKY ING. ALENY KRATOCHVÍLOVÉ.
01.05.2018 - 31.08.2018   BRNO  |  COSMOS DISCOVERY  |  NEJVĚTŠÍ PUTOVNÍ VÝSTAVA KOSMONAUTIKY SVĚTA.
23.04.2018   LIBEREC  |  KNIHA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE  |  VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ SOUTĚŽE KNIHA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE
28.04.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE-LORETA  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR A R. REJŠEK UVEDOU V 18 H. RYBU, LUKÁŠE, TUČAPSKÉHO
01.04.2018 - 03.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  ŠATY DĚLAJÍ ČLOVĚKA,   |  VÝSTAVA VĚNOVÁNA MÓDĚ 20. A 30. LET 20. STOLETÍ
21.04.2018 - 06.05.2018   ZLÍNSKO  |  TANECVALMEZ 2018   |
19.04.2018 - 24.04.2018   PLZEŇ  |  FILMOVÝ FESTIVAL FINÁLE PLZEŇ 2018  |

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Přímý přenos z Ocenění Českých Podnikatelek živě na regionalnitelevizi.cz

TZ: Přímý přenos z Ocenění Českých Podnikatelek živě na regionalnitelevizi.cz

PRAHA (8.11.2017) - Přímý přenos ze slavnostního vyhlášení projektu Ocenění Českých Podnikatelek odvysílá ve čtvrtek 9. listopadu regionalnitelevize.cz. Přenos ze sálu Kongresového centra České národní banky začíná v 19:40.

Projekt Ocenění Českých Podnikatelek pořádá už deset let Agentura Helas. Ta mimo jiné stojí za organizací projektů Exportní cena DHL UniCredit pod záštitou agentury CzechTrade či Ocenění Českých Lídrů. Regionalnitelevize.cz je již několik let mediálním partnerem všech aktivit této agentury, která, podobně jako regionalnitelevize.cz, se věnuje podpoře národní hrdosti formou prezentování úspěchů českých firem a podnikatelů.

Regionalnitelevize.cz se totiž jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje  pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření. Nejvyššího podílu na sledovanosti dosáhla 23.10. 2017, a to jak v cílové skupině 15+ (0,15%), takv cílových skupinách 15-54 (0,17%) a 15-69 (0,19%). Navíc, na konci tzv. Prime Time (22:00 - 23:00) její podíl na sledovanosti dosáhl v cílové skupině 15-69 hodnoty 0,3%.

Přímý přenos Galavečera 10.ročníku Ocenění Českých Podnikatelek vznikl ve spolupráci se společností LIVE SIGNAL.

17:40                 - Styltip