28.04.2018   VELKÉ LOSINY  |  VC VELKÉ LOSINY ZÁVODY HORSKÝCH KOL  |  ZÁVODY HORSKÝCH KOL XC PRO VŠECHNY KATEGORIE OD NEJMENŠÍCH PO VETERÁNY
18.04.2018 - 25.05.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  TISÍC ODSTÍNŮ KRAJINY  |  VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ CESTOVATELKY ING. ALENY KRATOCHVÍLOVÉ.
01.05.2018 - 31.08.2018   BRNO  |  COSMOS DISCOVERY  |  NEJVĚTŠÍ PUTOVNÍ VÝSTAVA KOSMONAUTIKY SVĚTA.
23.04.2018   LIBEREC  |  KNIHA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE  |  VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ SOUTĚŽE KNIHA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE
28.04.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE-LORETA  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR A R. REJŠEK UVEDOU V 18 H. RYBU, LUKÁŠE, TUČAPSKÉHO
01.04.2018 - 03.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  ŠATY DĚLAJÍ ČLOVĚKA,   |  VÝSTAVA VĚNOVÁNA MÓDĚ 20. A 30. LET 20. STOLETÍ
21.04.2018 - 06.05.2018   ZLÍNSKO  |  TANECVALMEZ 2018   |
19.04.2018 - 24.04.2018   PLZEŇ  |  FILMOVÝ FESTIVAL FINÁLE PLZEŇ 2018  |

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Do Regionální televize CZ vstupují Ivo Valenta a Michal Voráček

TZ: Do Regionální televize CZ vstupují Ivo Valenta a Michal Voráček

PRAHA (26.10.2017) - Podnikatel a senátor Ivo Valenta a mediální magnát Michal Voráček vstupují do Regionální televize CZ. A to prostřednictvím 30% podílu jimi vlastněné společnosti OUR MEDIA a 20% podílu Valentovy kyperské společnosti WORLD CAPITAL VENTURES. Transakci schválila na svém posledním zasedání Rada pro rozhlasové a televizní vysílání.

„Do portfolia OUR média již spadá několik regionálních televizí, našich partnerů, a také řada serverů zaměřených na regionální zpravodajství, takže tato varianta se pro nás stala logickou volbou poté, co jsme se nedohodli s VLM," řekla k prodeji polovičního podílu ve firmě její dosavadní majitelka Eva Stejskalová.

„S Regionálnítelevizí.cz máme velmi zajímavé rozvojové plány a jsme rádi, že Eva Stejskalová zůstane akcionářkou a posílí tým naší skupiny," uvádí Michal Voráček.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření. Nejvyššího podílu na sledovanosti dosáhla 23.10. 2017, a to jak v cílové skupině 15+ (0,15%), takv cílových skupinách 15-54 (0,17%) a 15-69 (0,19%). Navíc, na konci tzv. Prime Time (22:00 - 23:00) její podíl na sledovanosti dosáhl v cílové skupině 15-69 hodnoty 0,3%.

17:40                 - Styltip