26.11.2017   PRUSINOVICE  |  LADÍME  |  KOSTEL SV.KATEŘINY, V 16:00 HODIN KONCER
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
24.11.2017 - 26.11.2017   ČESKÉ BUDĚJOVICE  |  4. REGIONÁLNÍ VÝBĚROVÁ KONFERENCE EVROPSKÉHO PARLAMENTU MLÁDEŽE V ČR  |
02.12.2017 - 03.12.2017   ZÁBŘEH   |  VÝSTAVA BETLÉMŮ ZE SOUKROMÉ SBÍRKY  |  MOŽNOST MALOVÁNÍ PERNÍKŮ. OD 9.00 DO 18.00 . POSTŘELMOVSKÁ 42
25.11.2017 - 26.11.2017   KOSOV  |  VÁNOCE S VŮNÍ JABLEK  |  SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍ JABLKO, VÝTVARNÉ PRÁCE, FOTOGRAFIE I VÁNOČNÍ DEKORAC
09.12.2017   LITOMĚŘICE  |  EBRU – TAJEMNÁ TECHNIKA DÁLNÉHO VÝCHODU (PŘEDNÁŠKA)  |  PŘEDNÁŠKA O MRAMOROVANÝCH PAPÍRECH.
02.12.2017   LITOMĚŘICE  |  VYROBME SI KNÍŽKU – TVOŘIVÁ DÍLNA PRO DĚTI I DOSPĚLÉ   |
25.11.2017   VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ  |  IRSKÝ VEČER  |  PŘIJĎTE SE POBAVIT NA IRSKÝ VEČER VE VAL. MEZIŘÍČÍ 25.11.2017 OD 19:00
02.12.2017   ČESKÁ SKALICE, VILA ČERYCH   |  ADVENTNÍ TRHY A MIKULÁŠ VE VILE ČERYCH   |  LOUTKOVÉ DIVADLO, ZPÍVÁNÍ KOLED, ATD.
07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz odvysílá Českou Miss 2017

Regionalnitelevize.cz odvysílá Českou Miss 2017

PRAHA (19.6.2017) - Regionalnitelevize.cz se stala hlavním mediálním partnerem národní soutěže krásy Česká Miss 2017 a bude vysílat jak seriál Hledá se Česká Miss 2017,  tak finálový večer.  Poté, co velké televize obsahem pohrdly, nabídla stanice pořadatelům soutěže spolupráci, která byla nedávno ztvrzena podpisem smlouvy.

V rámci mediálního partnerství zařadí regionalnitelevize.cz od konce srpna cyklus Hledá se Česká Miss, který poběží od 26.8. v pravidelném premiérovém čase v sobotu v 19 a 23 hodin s tím, že díky vysílacímu schématu regionalnitelevize.cz jej budou moci diváci sledovat i v neděli v 7, 11 a 15 hodin.

Regionalnitelevize.cz bude také jako jediná televize přenášet finálový večer, který proběhne 23. září v brněnské DRFG Aréně a po mnoha letech bude přístupný i veřejnosti. Prodej lístků na galavečer by měl být  spuštěn v řádu několika dnů.

„Zájem o původní koncept soutěže krásy v posledních letech klesal, proto se Česká Miss letos představila v úplně nové podobě. Více zaměřená na sociální sítě, na online a zároveň v duchu reality show. Od počátku cestu dívek natáčíme a divákům máme co nabídnout. Jsme rádi, že Regionalnitelevize.cz je naším mediálním partnerem a náš pořad bude vysílat v prime-time vždy v sobotu večer," uvádí ke spolupráci Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events, která Českou Miss pořádá.

Ředitelka soutěže Eva Čerešňáková doplňuje: „Veřejnost doposud netušila, co se děje v zákulisí, jak náročné jsou přípravy finalistek či co všechno dívky prožívají. Jak jsem to popsala i ve své knize Miss, sny vs. realita, lidé vidí jen to pozlátko. Připravovaný seriál vše poodhalí a vtáhne veřejnost do děje už několik týdnů před finálovým večerem. Diváci budou mít příležitost finalistky více poznat, hlasovat a podílet se na volbě České Miss 2017. Ta kromě hodnotných cen získá i reklamní kampaň Juliette Armand za půl milionu korun."

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let  věnuje  pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

Chcete inzerovat u pořadů Hledá se Česká Miss 2017 a finálového večera?

Kontaktujte nás na:

reklama@regionalnitelevize.cz případně na telefonním čísle: 602 458 217