07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |  KONCERT U PŘÍLEŽITOSTI PADESÁTILETÉ UMĚLECKÉ ČINNOSTI VÁCLAVA HUDEČKA.
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
21.11.2017   LITOMĚŘICE  |  KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA VÝSTAVY TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY  |  Í MUZEU OD 17 H. PROVÁDĚJÍ RESTAURÁTORKY ARCHIVU.
23.11.2017   BUČOVICE  |  MORAVŠTÍ VOJÁCI VE VELKÉ VÁLCE  |  PŘEDNÁŠÍ RICHARD STOJAR Z UNIVERZITY OBRANY V BRNĚ
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017   VYŠKOV  |  SECESE A JEJÍ VLIV NA MÓDU SPOLEČENSKÝCH ODĚVŮ  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR. LUDMILA RŮŽENECKÁ
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
22.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z FAKULTNÍ NEMOCNICE MOTOL
24.11.2017   ZNOJMO  |  PŘEDNÁŠKA - PREVENCE CIVILIZAČNÍCH CHOROB S MUDR. K. ERBENEM  |  POSLUCHÁRNA SVŠE ZNOJMO, V 17.30
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA
21.11.2017   SOBĚSLAV  |  ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY S PÍSNIČKAMI SIMONY KLÍMOVÉ  |  ZÁBAVNÝ POŘAD

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Regionalnitelevize.cz odvysílá exkluzivní rozhovor s Karl von Habsburgem

TZ: Regionalnitelevize.cz odvysílá exkluzivní rozhovor s Karl von Habsburgem

PRAHA (23.1.2017)  - "Patříme k sobě," tak by se dala shrnout slova Karl von Habsburga, vnuka posledního rakouského císaře a českého krále. "Jsem přesvědčen, že nejdůležitější vzkaz v současné době je nezapomenout na dějiny střední Evropy. Na spolupráci, která zde existovala mezi všemi, na vědomí společných dějin, na to, že jsme prostor, jenž k sobě patří a který chce v Evropě hovořit silnějším hlasem."

Exkluzivní rozhovor o vlastenectví, nacionalismu, ale i životním údělu panovníků, který ve Vídni poskytl Vladimíru Mertlíkovi pro Reflex Karl von Habsburg, přinese v kompletní podobě právě regionalnitelevize.cz, a to jako jediný televizní program. První část rozhovoru bude premiérově vysílána v sobotu 28. ledna ve 20.40 hod., druhou část pak regionalnitelevize.cz přinese o týden později, tedy 4. února ve 20.40 hod.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už téměř 5 let věnuje  regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.