26.11.2017   PRUSINOVICE  |  LADÍME  |  KOSTEL SV.KATEŘINY, V 16:00 HODIN KONCER
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
24.11.2017 - 26.11.2017   ČESKÉ BUDĚJOVICE  |  4. REGIONÁLNÍ VÝBĚROVÁ KONFERENCE EVROPSKÉHO PARLAMENTU MLÁDEŽE V ČR  |
02.12.2017 - 03.12.2017   ZÁBŘEH   |  VÝSTAVA BETLÉMŮ ZE SOUKROMÉ SBÍRKY  |  MOŽNOST MALOVÁNÍ PERNÍKŮ. OD 9.00 DO 18.00 . POSTŘELMOVSKÁ 42
25.11.2017 - 26.11.2017   KOSOV  |  VÁNOCE S VŮNÍ JABLEK  |  SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍ JABLKO, VÝTVARNÉ PRÁCE, FOTOGRAFIE I VÁNOČNÍ DEKORAC
09.12.2017   LITOMĚŘICE  |  EBRU – TAJEMNÁ TECHNIKA DÁLNÉHO VÝCHODU (PŘEDNÁŠKA)  |  PŘEDNÁŠKA O MRAMOROVANÝCH PAPÍRECH.
02.12.2017   LITOMĚŘICE  |  VYROBME SI KNÍŽKU – TVOŘIVÁ DÍLNA PRO DĚTI I DOSPĚLÉ   |
25.11.2017   VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ  |  IRSKÝ VEČER  |  PŘIJĎTE SE POBAVIT NA IRSKÝ VEČER VE VAL. MEZIŘÍČÍ 25.11.2017 OD 19:00
02.12.2017   ČESKÁ SKALICE, VILA ČERYCH   |  ADVENTNÍ TRHY A MIKULÁŠ VE VILE ČERYCH   |  LOUTKOVÉ DIVADLO, ZPÍVÁNÍ KOLED, ATD.
07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz i na podzim s měsíčním zásahem přes 300 tisíc diváků

Regionalnitelevize.cz i na podzim s měsíčním zásahem přes 300 tisíc diváků

PRAHA (21.11.2016) - Říjen byl pro regionalnitelevize.cz z pohledu zásahu v široké divácké skupině, druhým nejúspěšnějším měsícem. Svým programem zasáhla 309.000 diváků 4+ (3,2%). Po druhé od začátku roku tak překonala hranici 300 tisíc. Nicméně stabilní zásah přes čtvrt miliónu 4+ měsíčně si drží již od začátku prázdnin. Týdenní zásah se pak v říjnu stabilně pohyboval nad 100 tisíci diváky 4+. S tím je spojena také měsíční dodávka TRPs 15+, která se po výborných výkonech v létě (30 TRPs a více) stabilizovala nad 20 TRPs 15+.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už téměř 5 let věnuje regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi
dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.