11.11.2017   BLŠANY U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN
20.11.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |  XIV. ROČNÍK CESTOVATELSKÉHO FESTIVALU OKOLO SVĚTA  |  TRADIČNÍ TÝDEN PLNÝ CESTOPISNÝCH PŘEDNÁŠEK.
21.10.2017   VALAŠSKÉ KLOBOUKY  |  DOBROČINNÁ SBÍRKA OBLEČENÍ NA KONCERTU TOMÁŠE KLUSE RECYKLUS  |  VEZMĚTE SVÉ NEPOTŘEBNÉ OBLEČENÍ .
27.10.2017 - 17.11.2017   PRAHA 15 - HOSTIVAŘ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ZACHRAŇME NAŠE DĚTI  |  PUTOVNÍ VÝSTAVY ZACHRAŇME NAŠE DĚTI
02.11.2017 - 30.11.2017   FRÝDEK-MÍSTEK  |  SLOVANÉ V HORNÍM POVÁŽÍ  |  VÝSTAVA ZAPŮJČENA Z POVÁŽSKÉHO MÚZEA V ŽILINĚ.
21.10.2017   ČISTÁ U HOREK  |  ROCK FOR CHURCH 2017  |  OD 20:00 V MÍSTNÍ SOKOLOVNĚ KAPELY MEGADĚS, FÉNIX A ČIPŘIDO.
21.10.2017   LITOMĚŘICE  |  NEJVĚTŠÍ PODZEMNÍ TOVÁRNA V ČR  |  PŘEDNÁŠKA R. GAZSIHO A T. KOSA O TAJNÉ PODZEMNÍ TOVÁRNĚ RICHARD.
11.11.2017   KRASLICE  |  KONCERT  |  LACO DECZI & CELULA NEW YORK
21.10.2017   KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ-ZÁMEK  |  FOLK TEAM  |  KONCERT BRNĚNSKÉHO FOLK TEAMU V 19.00 NA ZÁMKU
22.10.2017   PRAHA  |  FOLK TEAM V MALOSTRANSKÉ BESEDĚ  |  BRNĚNSKÁ FOLKROCKOVÁ KAPELA S PROGRAMEM \´JAKO ŽIVÍ\´ZAČ..20.00
03.10.2017 - 26.11.2017   ZÁMEK VSETÍN  |  JARÉ AJ OZIMÉ...  |   VÝSTAVA OBRAZŮ A KERAMIKY MANŽELŮ VAŠKOVÝCH.
28.10.2017   ŽĎÁR NAD SÁZAVOU  |  DEN VENKOVA  |  JAK SE ŽILO A ŽIJE NA PANSTVÍ OD 13. STOLETÍ. PSTRUZI, KONĚ, PŘÍRODA.
21.10.2017   BUČOVICE  |  EXPEDICE KONŮVKY II.  |  ARCHEOLOGICKÁ VYCHÁZKA, SRAZ VE 12:30 V RAŠOVICÍCH U AUT. ZAST. ŠKOLA
23.11.2017   VSETÍN  |  JAMES HARRIES /UK/  |  OSOBITÝ BRITSKÝ PÍSNIČKÁŘ VYRÁŽÍ NA TURNÉ.
10.11.2017   VSETÍN  |  SLZA  |  KONCERT POPULÁRNÍ ČESKÉ KAPELY.
29.10.2017   VSETÍN  |  JARMILA ŠULÁKOVÁ IN MEMORIAM  |  VZPOMÍNKOVÝ KONCERT A ZVLÁŠTNÍ CENA MĚSTA VSETÍNA IN MEMORIAM.
27.10.2017   VSETÍN  |  SHILPA RAY /USA/  |  KONCERT NEWYORSKÉ ZPĚVAČKY INDICKÉHO PŮVODU. SUPPORT: KATKA MRLINOVÁ
22.10.2017   VSETÍN  |  DIVADLO DĚTEM: FERDA MRAVENEC  |  ZAHÁJENÍ LETOŠNÍHO CYKLU DIVADLO DĚTEM ÚSPĚŠNÝM MUZIKÁLEM.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Projekt Czech TOP 100 Mapa úspěchu nově na regionalnitelevizi.cz

TZ: Projekt Czech TOP 100 Mapa úspěchu nově na regionalnitelevizi.cz

PRAHA (8.9.2016) - Cyklus medailonů představující úspěšné firmy a manažery s názvem Mapa úspěchu nově uvidí diváci regionalnitelevize.cz. První díl nasadí televize v pondělí 12. září.

Mapa úspěchu je projekt sdružení CZECH TOP 100, které se již více než 20 let věnuje pozitivní prezentaci českých podnikatelských subjektů. Cyklus aktuálně představuje sedm desítek nejúspěšnějších společností a manažerů působících v českém podnikatelském prostředí a poodhaluje tajemství jejich úspěchu.

Pořady poběží denně v premiérovém čase ve 20.35 hodin. Reprízovány budou v 0.35, 4.35, 8.35, 12.35 a 16.35.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 4 roky věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.