28.04.2018   VELKÉ LOSINY  |  VC VELKÉ LOSINY ZÁVODY HORSKÝCH KOL  |  ZÁVODY HORSKÝCH KOL XC PRO VŠECHNY KATEGORIE OD NEJMENŠÍCH PO VETERÁNY
18.04.2018 - 25.05.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  TISÍC ODSTÍNŮ KRAJINY  |  VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ CESTOVATELKY ING. ALENY KRATOCHVÍLOVÉ.
01.05.2018 - 31.08.2018   BRNO  |  COSMOS DISCOVERY  |  NEJVĚTŠÍ PUTOVNÍ VÝSTAVA KOSMONAUTIKY SVĚTA.
23.04.2018   LIBEREC  |  KNIHA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE  |  VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ SOUTĚŽE KNIHA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE
28.04.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE-LORETA  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR A R. REJŠEK UVEDOU V 18 H. RYBU, LUKÁŠE, TUČAPSKÉHO
01.04.2018 - 03.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  ŠATY DĚLAJÍ ČLOVĚKA,   |  VÝSTAVA VĚNOVÁNA MÓDĚ 20. A 30. LET 20. STOLETÍ
21.04.2018 - 06.05.2018   ZLÍNSKO  |  TANECVALMEZ 2018   |
19.04.2018 - 24.04.2018   PLZEŇ  |  FILMOVÝ FESTIVAL FINÁLE PLZEŇ 2018  |

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Projekt Czech TOP 100 Mapa úspěchu nově na regionalnitelevizi.cz

TZ: Projekt Czech TOP 100 Mapa úspěchu nově na regionalnitelevizi.cz

PRAHA (8.9.2016) - Cyklus medailonů představující úspěšné firmy a manažery s názvem Mapa úspěchu nově uvidí diváci regionalnitelevize.cz. První díl nasadí televize v pondělí 12. září.

Mapa úspěchu je projekt sdružení CZECH TOP 100, které se již více než 20 let věnuje pozitivní prezentaci českých podnikatelských subjektů. Cyklus aktuálně představuje sedm desítek nejúspěšnějších společností a manažerů působících v českém podnikatelském prostředí a poodhaluje tajemství jejich úspěchu.

Pořady poběží denně v premiérovém čase ve 20.35 hodin. Reprízovány budou v 0.35, 4.35, 8.35, 12.35 a 16.35.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 4 roky věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

17:40                 - Styltip