28.04.2018   VELKÉ LOSINY  |  VC VELKÉ LOSINY ZÁVODY HORSKÝCH KOL  |  ZÁVODY HORSKÝCH KOL XC PRO VŠECHNY KATEGORIE OD NEJMENŠÍCH PO VETERÁNY
18.04.2018 - 25.05.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  TISÍC ODSTÍNŮ KRAJINY  |  VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ CESTOVATELKY ING. ALENY KRATOCHVÍLOVÉ.
01.05.2018 - 31.08.2018   BRNO  |  COSMOS DISCOVERY  |  NEJVĚTŠÍ PUTOVNÍ VÝSTAVA KOSMONAUTIKY SVĚTA.
23.04.2018   LIBEREC  |  KNIHA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE  |  VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ SOUTĚŽE KNIHA ROKU LIBERECKÉHO KRAJE
28.04.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE-LORETA  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR A R. REJŠEK UVEDOU V 18 H. RYBU, LUKÁŠE, TUČAPSKÉHO
01.04.2018 - 03.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  ŠATY DĚLAJÍ ČLOVĚKA,   |  VÝSTAVA VĚNOVÁNA MÓDĚ 20. A 30. LET 20. STOLETÍ
21.04.2018 - 06.05.2018   ZLÍNSKO  |  TANECVALMEZ 2018   |
19.04.2018 - 24.04.2018   PLZEŇ  |  FILMOVÝ FESTIVAL FINÁLE PLZEŇ 2018  |

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Regionalnitelevize.cz získala v soutěži Marketér roku Duhového delfína

TZ: Regionalnitelevize.cz získala v soutěži Marketér roku Duhového delfína

PRAHA (20.5.2016) -  Regionalnitelevize.cz získala v 11. ročníku soutěže Marketér roku, pořádané Českou marketingovou společností, jednu z hlavních cen - Duhového delfína za dlouhodobý úspěšný rozvoj projektu regionálního televizního vysílání.  Vyhlášení výsledků proběhlo 19. května v klubu Lávka v Praze.

"Ocenění si velmi vážím. Je důkazem, že jsme se vydali v oblasti regionálního zpravodajství správnou cestou a je pozitivním signálem pro naše partnery,"  sdělila majitelka regionalnitelevize.cz Eva Stejskalová.

Cenu prezentuje soška křišťálového delfína z českého skla v  působivém designu z dílny uměleckého skláře Vladimíra Zubričana.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 4 roky věnuje  regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu, pozemního digitálního vysílání, kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů.

17:40                 - Styltip