07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |  KONCERT U PŘÍLEŽITOSTI PADESÁTILETÉ UMĚLECKÉ ČINNOSTI VÁCLAVA HUDEČKA.
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
21.11.2017   LITOMĚŘICE  |  KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA VÝSTAVY TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY  |  Í MUZEU OD 17 H. PROVÁDĚJÍ RESTAURÁTORKY ARCHIVU.
23.11.2017   BUČOVICE  |  MORAVŠTÍ VOJÁCI VE VELKÉ VÁLCE  |  PŘEDNÁŠÍ RICHARD STOJAR Z UNIVERZITY OBRANY V BRNĚ
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017   VYŠKOV  |  SECESE A JEJÍ VLIV NA MÓDU SPOLEČENSKÝCH ODĚVŮ  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR. LUDMILA RŮŽENECKÁ
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
22.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z FAKULTNÍ NEMOCNICE MOTOL
24.11.2017   ZNOJMO  |  PŘEDNÁŠKA - PREVENCE CIVILIZAČNÍCH CHOROB S MUDR. K. ERBENEM  |  POSLUCHÁRNA SVŠE ZNOJMO, V 17.30
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA
21.11.2017   SOBĚSLAV  |  ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY S PÍSNIČKAMI SIMONY KLÍMOVÉ  |  ZÁBAVNÝ POŘAD

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

PRAHA (13. 4. 2015) - Internetový server Britské listy a regionalnitelevize.cz spouštějí společný projekt. Od pátku 17. 4. 2015 poběží na kanálu Regionální televize nový pořad Rozhovor Britských listů. Premiéra pořadu bude vždy v pátek v 19:00 hodin a během následujících sedmi dní bude opakovaně reprízován. Rozhovory budou dostupné i na serveru Britské listy.

Rozhovor Britských listů je diskusní pořad s patnáctiminutovou stopáží. Výběr témat, hostů i moderování bude v režii redakce Britských listů. Diskutujícími v pořadu budou jak členové redakce, tak další přizvaní hosté. Obsahově bude pořad vycházet zejména z nadčasových témat a odrážet jejich regionální aspekty. V moderování pořadu se budou střídat šéfredaktor Britských listů Jan Čulík a redaktor Bob Kartous.

"Vůbec první díl pořadu se bude věnovat problematice informací a jejich putování českým veřejným prostorem, s důrazem na vlivy,  které formují jejich podobu," prozradil Bob Kartous a dodal:: "Vycházíme z toho, že v českém mediálním prostoru chybí diskusní pořad, který by byl skutečně kritický a zároveň nebyl zatížen potřebou stranit. Rádi bychom upozorňovali na to, že řada témat je ovlivňována přirozeně centristickým pojetím pražských médií, což samo o sobě vede k určitému zkreslování. V upoutávce pořadu říkáme, že chceme potírat pohodlnost v myšlení. To myslím vystihuje charakter pořadu dostatečně."

Regionalnitelevize.cz je tematický program, který se již tři roky věnuje zpravodajství z českých, moravských a slezských regionů. "Jelikož se věnujeme tématům, která mainstreemová média často kvůli absenci negativního sdělení ignorují, nevytváříme kauzy a jednoduše dokumentujeme život v regionech,  jsme pro mnohé diváky alternativou. Podobně jako jsou Britské listy alternativou k většině našich zpravodajských serverů. Proto pořad dokonale zapadne do našeho programového schématu," vysvětlila Eva Stejskalová, ředitelka regionalnitelevize.cz.

Upoutávku na pořad najdete tady:

Více info:

Jan Čulík

šéfredaktor

Britské listy

e-mail: culik@blisty.cz

Eva Stejskalová

jednatelka

Regionální televize CZ s.r.o.