07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |  KONCERT U PŘÍLEŽITOSTI PADESÁTILETÉ UMĚLECKÉ ČINNOSTI VÁCLAVA HUDEČKA.
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
21.11.2017   LITOMĚŘICE  |  KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA VÝSTAVY TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY  |  Í MUZEU OD 17 H. PROVÁDĚJÍ RESTAURÁTORKY ARCHIVU.
23.11.2017   BUČOVICE  |  MORAVŠTÍ VOJÁCI VE VELKÉ VÁLCE  |  PŘEDNÁŠÍ RICHARD STOJAR Z UNIVERZITY OBRANY V BRNĚ
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017   VYŠKOV  |  SECESE A JEJÍ VLIV NA MÓDU SPOLEČENSKÝCH ODĚVŮ  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR. LUDMILA RŮŽENECKÁ
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
22.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z FAKULTNÍ NEMOCNICE MOTOL
24.11.2017   ZNOJMO  |  PŘEDNÁŠKA - PREVENCE CIVILIZAČNÍCH CHOROB S MUDR. K. ERBENEM  |  POSLUCHÁRNA SVŠE ZNOJMO, V 17.30
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA
21.11.2017   SOBĚSLAV  |  ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY S PÍSNIČKAMI SIMONY KLÍMOVÉ  |  ZÁBAVNÝ POŘAD

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Podzim na regionalnitelevizi.cz: nové Výlety s labužníkem, Dobré rady lékaře či cyklus o textilním průmyslu

PRAHA (11.8.2014) - Nové pořady připravuje na podzim také regionalnitelevize.cz, která se celoplošně věnuje regionům a jejich propagaci, ale také osvětě a vzdělávání. Vedle novinek ve zpravodajství, které spočívají v rozšíření spolupráce s dalšími výrobci regionálního obsahu, odvysílá i zajímavé cykly pořadů, dva z nich budou původní.

Na podzimní měsíce se chystá druhá série oblíbeného cyklu Výlety s labužníkem, který diváky zavede nejen na krásná místa naší vlasti, ale také za dobrou regionální kuchyní. Jedná se o zcela nové díly, jejichž natáčení se právě v těchto dnech připravuje. Jejich producentem je, podobně jako v případě první, téměř 50dílné série, gastronomická agentura Gastkom Vladimíra Tůmy, pořadatele českobudějovického Gastrofestu.

Dalším zajímavým cyklem pořadů, který diváci uvidí už na podzim na programu regionalnitelevize.cz, je cyklus Dobré rady aneb jak na to. Pořady, jež přinášejí divákům informace například o tom, jak se správně vyndává klíště, jak ošetřit puchýř, spáleninu nebo bodnutí, byly vyrobeny pro portál mojemedicína.cz tvůrčím týmem pod vedením publicisty a moderátora MUDr. Jiřího Pešiny a scénáristy a režiséra Martina Hanzlíčka. V rámci internetového vysílání jsou velmi úspěšné - každý z nich dosud zhlédly desítky tisíc unikátních diváků.

Neméně zajímavým bude pro diváky také cyklus pořadů o českém textilním průmyslu, který jako jeden z mála rostl i v období ekonomické krize a dá se říci, že je v oblasti českých průmyslových odvětví zajímavým fenoménem s velkým potenciálem. Tvůrčí tým regionalnitelevize.cz jej připravuje právě v těchto dnech ve spolupráci s textilním klastrem Clutex a jeho členy.

Pozdní podzim ovšem nabídne i reprízu úspěšného desetidílného cyklu Příběhy hradů a zámků, který mimo prohlídky našich památek přinese i pozvánky na akce konané na hradech mimo hlavní návštěvnickou sezónu.

Upoutávka na nové díly Výletů s labužníkem:

Upoutávka na Příběhy hradů a zámků: