30.09.2017 - 01.10.2017   TAŠOV  |  OFFROAD CUP BABINY 2017  |  OFFROAD CUP BABINY 2017, TO JSOU OFFROAD TRIALOVÉ ZÁVODY.
28.09.2017   SLAVIČÍN  |  ODHALENÍ NOVÝCH SOCH A POHÁDKOVÝ LES  |  AKCE SE KONAJÍ V PIVEČKOVĚ LESOPARKU.
30.09.2017 - 01.10.2017   BZÍ,ŽELEZNÝ BROD  |  KONCERT  |  SKUPINA JSB VYSTOUPÍ 30.9.V SOKOLOVNĚ VE BZÍ U ŽELEZNÉHO BRODU.
30.09.2017 - 01.10.2017   ŠUMPERK  |  ŠUMPERSKÝ ŠACHOVÝ TURNAJ SE RUŠÍ  |  TURNAJ JE ZRUŠEN!
07.10.2017   PRAHA  |  RLS PRAGUE OPEN  |  MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ V KULTURISTICE A FITNESS. WWW.REALLIFESERVICES.CZ
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ
28.09.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5KM, ZÁVOD PRO DĚTI. REGISTRACE NA WWW.BOKOLOBKATYM.CZ
21.10.2017   KARVINÁ  |  MORČATA NA ÚTĚKU  |  VYSTOUPÍ V ROCKOVÉM KLUBU HARLEKÝN V KARVINÉ.
28.09.2017   CHABAŘOVICE  |  FLAT TRACK/ MČR 125CCM NA PLOCHÉ DRÁZE  |   MOTOCYKLOVÉ ZÁVODY NA PLOCHÉ DRÁZE AOD 10°°ZÁVODY JUNIORŮ
07.10.2017 - 08.10.2017   LEŠNÁ U VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ  |  JIŘINY NA ZÁMKU  |  PODZIMNÍ VAZBY ZE STOVEK ŽIVÝCH KVĚTŮ JIŘIN ZAPLNÍ ZÁMECKÉ POKOJE.
01.10.2017   LITOMĚŘICE  |  MUZEUM OD ŠATLAVY PO PŮDU - KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA  |  DEN ARCHITEKTURY, STAVEBNÍ HISTORIE BUDOVY, OD 14.30 H.
30.09.2017   MALENICE  |  DISCO OLDIES  |  DISKO OLDIES JAROSLAV NEUŽIL
03.10.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |   ZANIKLÝ SVĚT NA FOTOGRAFIÍCH ENRIQUE STANKO VRÁZE  |
24.09.2017 - 14.10.2017   OLOMOUC   |  PODZIMNÍ FESTIVAL DUCHOVNÍ HUDBY  |  7 KONCERTŮ V CHRÁMECH
30.09.2017 - 01.10.2017   BZÍ,ŽELEZNÝ BROD  |  KONCERT  |  SKUPINA JSB VYSTOUPÍ 30.9.VE 20HOD.V SOKOLOVNĚ VE BZÍ U ŽEL.BRODU.
13.11.2017   ÚSTÍ NAD LABEM, LIDICKÉ NÁMĚSTÍ  |  SVATOMARTINSKÉ VÍNO 2017  |  OCHUTNÁVKY LETOŠNÍCH SVATOMARTINSKÝCH VÍN S PROGRAMEM.
09.10.2017   ROUCHOVANY  |  HVĚZDY JAK JE NEZNÁTE  |  ZNÁMÝ HEREC JAN KRAUS A JEHO SYN V 19:30 HOD
15.09.2017 - 01.11.2017   ZÁMEK JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU  |  GALANTNÍ KRATOCHVÍLE  |  VÝSTAVA PLESOVÝCH KOSTÝMŮ A MASEK ZE 17. A 18. STOLETÍ.
28.10.2017   ŠŤÁHLAVY  |  PODZIMNÍ JARMARK NA ZÁMKU KOZEL  |  TRADIČNÍ JARMARK, UKÁZKY ŘEMESEL, MÍSTNÍ DOBROTY, DÍLNIČKY PRO DĚTI.
29.10.2017   STARÉ MĚSTO POD LANDŠTEJNEM  |  NA HRAD LANDŠTEJN ZA BUBÁKY  |  REJ HRADNÍCH STRAŠIDEL A JEJICH ÚKOLY PRO DĚTI, OD 15 H.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Podzim na regionalnitelevizi.cz: nové Výlety s labužníkem, Dobré rady lékaře či cyklus o textilním průmyslu

PRAHA (11.8.2014) - Nové pořady připravuje na podzim také regionalnitelevize.cz, která se celoplošně věnuje regionům a jejich propagaci, ale také osvětě a vzdělávání. Vedle novinek ve zpravodajství, které spočívají v rozšíření spolupráce s dalšími výrobci regionálního obsahu, odvysílá i zajímavé cykly pořadů, dva z nich budou původní.

Na podzimní měsíce se chystá druhá série oblíbeného cyklu Výlety s labužníkem, který diváky zavede nejen na krásná místa naší vlasti, ale také za dobrou regionální kuchyní. Jedná se o zcela nové díly, jejichž natáčení se právě v těchto dnech připravuje. Jejich producentem je, podobně jako v případě první, téměř 50dílné série, gastronomická agentura Gastkom Vladimíra Tůmy, pořadatele českobudějovického Gastrofestu.

Dalším zajímavým cyklem pořadů, který diváci uvidí už na podzim na programu regionalnitelevize.cz, je cyklus Dobré rady aneb jak na to. Pořady, jež přinášejí divákům informace například o tom, jak se správně vyndává klíště, jak ošetřit puchýř, spáleninu nebo bodnutí, byly vyrobeny pro portál mojemedicína.cz tvůrčím týmem pod vedením publicisty a moderátora MUDr. Jiřího Pešiny a scénáristy a režiséra Martina Hanzlíčka. V rámci internetového vysílání jsou velmi úspěšné - každý z nich dosud zhlédly desítky tisíc unikátních diváků.

Neméně zajímavým bude pro diváky také cyklus pořadů o českém textilním průmyslu, který jako jeden z mála rostl i v období ekonomické krize a dá se říci, že je v oblasti českých průmyslových odvětví zajímavým fenoménem s velkým potenciálem. Tvůrčí tým regionalnitelevize.cz jej připravuje právě v těchto dnech ve spolupráci s textilním klastrem Clutex a jeho členy.

Pozdní podzim ovšem nabídne i reprízu úspěšného desetidílného cyklu Příběhy hradů a zámků, který mimo prohlídky našich památek přinese i pozvánky na akce konané na hradech mimo hlavní návštěvnickou sezónu.

Upoutávka na nové díly Výletů s labužníkem:

Upoutávka na Příběhy hradů a zámků: