11.11.2017   BLŠANY U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN
20.11.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |  XIV. ROČNÍK CESTOVATELSKÉHO FESTIVALU OKOLO SVĚTA  |  TRADIČNÍ TÝDEN PLNÝ CESTOPISNÝCH PŘEDNÁŠEK.
21.10.2017   VALAŠSKÉ KLOBOUKY  |  DOBROČINNÁ SBÍRKA OBLEČENÍ NA KONCERTU TOMÁŠE KLUSE RECYKLUS  |  VEZMĚTE SVÉ NEPOTŘEBNÉ OBLEČENÍ .
27.10.2017 - 17.11.2017   PRAHA 15 - HOSTIVAŘ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ZACHRAŇME NAŠE DĚTI  |  PUTOVNÍ VÝSTAVY ZACHRAŇME NAŠE DĚTI
02.11.2017 - 30.11.2017   FRÝDEK-MÍSTEK  |  SLOVANÉ V HORNÍM POVÁŽÍ  |  VÝSTAVA ZAPŮJČENA Z POVÁŽSKÉHO MÚZEA V ŽILINĚ.
21.10.2017   ČISTÁ U HOREK  |  ROCK FOR CHURCH 2017  |  OD 20:00 V MÍSTNÍ SOKOLOVNĚ KAPELY MEGADĚS, FÉNIX A ČIPŘIDO.
21.10.2017   LITOMĚŘICE  |  NEJVĚTŠÍ PODZEMNÍ TOVÁRNA V ČR  |  PŘEDNÁŠKA R. GAZSIHO A T. KOSA O TAJNÉ PODZEMNÍ TOVÁRNĚ RICHARD.
11.11.2017   KRASLICE  |  KONCERT  |  LACO DECZI & CELULA NEW YORK
21.10.2017   KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ-ZÁMEK  |  FOLK TEAM  |  KONCERT BRNĚNSKÉHO FOLK TEAMU V 19.00 NA ZÁMKU
22.10.2017   PRAHA  |  FOLK TEAM V MALOSTRANSKÉ BESEDĚ  |  BRNĚNSKÁ FOLKROCKOVÁ KAPELA S PROGRAMEM \´JAKO ŽIVÍ\´ZAČ..20.00
03.10.2017 - 26.11.2017   ZÁMEK VSETÍN  |  JARÉ AJ OZIMÉ...  |   VÝSTAVA OBRAZŮ A KERAMIKY MANŽELŮ VAŠKOVÝCH.
28.10.2017   ŽĎÁR NAD SÁZAVOU  |  DEN VENKOVA  |  JAK SE ŽILO A ŽIJE NA PANSTVÍ OD 13. STOLETÍ. PSTRUZI, KONĚ, PŘÍRODA.
21.10.2017   BUČOVICE  |  EXPEDICE KONŮVKY II.  |  ARCHEOLOGICKÁ VYCHÁZKA, SRAZ VE 12:30 V RAŠOVICÍCH U AUT. ZAST. ŠKOLA
23.11.2017   VSETÍN  |  JAMES HARRIES /UK/  |  OSOBITÝ BRITSKÝ PÍSNIČKÁŘ VYRÁŽÍ NA TURNÉ.
10.11.2017   VSETÍN  |  SLZA  |  KONCERT POPULÁRNÍ ČESKÉ KAPELY.
29.10.2017   VSETÍN  |  JARMILA ŠULÁKOVÁ IN MEMORIAM  |  VZPOMÍNKOVÝ KONCERT A ZVLÁŠTNÍ CENA MĚSTA VSETÍNA IN MEMORIAM.
27.10.2017   VSETÍN  |  SHILPA RAY /USA/  |  KONCERT NEWYORSKÉ ZPĚVAČKY INDICKÉHO PŮVODU. SUPPORT: KATKA MRLINOVÁ
22.10.2017   VSETÍN  |  DIVADLO DĚTEM: FERDA MRAVENEC  |  ZAHÁJENÍ LETOŠNÍHO CYKLU DIVADLO DĚTEM ÚSPĚŠNÝM MUZIKÁLEM.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Na regionalnitelevizi.cz vysílá i Meteo TV

Na regionalnitelevizi.cz vysílá i Meteo TV

PRAHA (10.4.2013) - Česko - slovenský celoplošný televizní program regionalnitelevize.cz věnovaný zpravodajství a publicistice z regionů se dohodl na spolupráci s Meteo TV, která se specializuje na zpravodajství o počasí.

"Pravidelné pořady s předpověďmi počasí v jednotlivých krajích České republiky a Slovenska nyní mohou diváci regionalnitelevize.cz sledovat každou hodinu," informovala ředitelka regionalnitelevize.cz Eva Stejskalová.

Meteo TV tak významně rozšířilo své pokrytí a z původně internetové televize se tak stala televizí, jejíž pořady si mohou naladit diváci všech druhů příjmů - satelitního, kabelového, či pozemního. Vzhledem k tomu, že regionalnitelevize.cz vysílá také jako jediná česká zpravodajská televize na YouTube live, mohou i zde diváci sledovat pořady Meteo TV. „Jsme rádi, že se informace z Meteopressu tímto dostávají k dalšímu okruhu diváků," uvedl ředitel Meteo Tv Milan Folkman.

Kontakty:

Ing. Eva Stejskalová