16.03.2018 - 17.03.2018   ÚSTÍ NAD LABEM  |  STŘEKOVSKÁ LAMERA  |  51.ROČNÍK FILMOVÉ SOUTĚŽE NEPROFESIONÁLNÍCH FILMŮ -DOKUMENTÁRNÍCH,REPO
04.03.2018   ČESTICE U VOLYNĚ  |  DĚTSKÉ MAŠKARNÍ ODPOLEDNE  |  KONÁ SE V SÁLE LIDOVÉHO DOMU OD 14HOD.SOUTĚŽE,ODMĚNY,DĚTSKÁ TOMBOLA
04.03.2018 - 22.04.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  LEOPOLD PARMA  |  V ROCE 2018 SI PŘIPOMÍNÁME 50 LET OD ÚMRTÍ LEOPOLDA PARMY (1891–1968)
22.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  SV. HOSTÝN - PAMÁTNÁ HORA MORAVANŮ A JEJÍ OKOLÍ  |
15.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ŠUMNĚ NEŠUMNÝ FRÝDEK A MÍSTEK  |  JAKOU PODOBU MÁ SOUČASNÝ FRÝDEK A MÍSTEK? VÁM PŘIBLÍŽÍ TATO PŘEDNÁŠKA
08.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MĚSTO ŠENOV 1305–1998–2018  |  PŘIBLÍŽÍME HISTORII A SOUČASNOST DRUHÉHO NEJMLADŠÍHO MĚSTA V MS KRAJI
01.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ZA VOLANTEM I ZA KAMEROU NADŠENCI…  |   POŘAD VĚNOVANÝ PŘEDEVŠÍM STARÝM AUTOMOBILŮM.
22.02.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  LEDNICE A VALTICE  |  PŘEDNÁŠKA PŘIBLÍŽÍ UNIKÁTNÍ LEDNICKO-VALTICKÝ AREÁL.
29.03.2018 - 06.05.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY JSOU RARITOU V ROSTLINNÉ ŘÍŠI.
15.02.2018 - 11.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MIMO ČAS.. DŘEVĚNOU KAMEROU V GOROLII  |  VÝSTAVA JABLUNKOVSKÉHO RODÁKA MARCELA HONZY.
16.06.2018 - 17.06.2018   LIBEŘ, PRAHA-ZÁPAD  |  DĚTI A SPORT: POHÁROVÉ ZÁVODY MINIKÁR  |  DVOUDENNÍ ZÁVODY SLALOMU MINIKÁR O POHÁR ČR
24.08.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  CHOPINŮV FESTIVAL – KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL  |  KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL
06.07.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  SKVOSTY ZAHRADNÍHO UMĚNÍ KYNŽVARTSKÉHO ZÁMECKÉHO PARKU  |  PROHLÍDKY ZÁMECKÝM PARKEM
16.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  ZÁMECKÝ JARMARK A POUTNÍ MŠE K SVATÉMU ANTONÍNOVI  |  TRADIČNÍ JARMARK S KULTURNÍM PROGRAMEM
09.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  METTERNICHOVA VÝZVA  |  5. ROČNÍK TRAILOVÉHO ZÁVODU V KRAJINĚ SLAVKOVSKÉHO LESA.
08.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY METTERNICHOVÉ V DIPLOMACII  |  VERNISÁŽ SEZÓNNÍ VÝSTAVY V RÁMCI AKCE ROK ŠLECHTICKÝCH RODŮ.
01.04.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  EXPEDIČNÍ KAMERA NA ZÁMKU KYNŽVART  |  FILMOVÝ FESTIVAL O CESTOVÁNÍ, TURISTICE A EXTRÉMNÍCH SPORTECH.
13.04.2018   HORAŽĎOVICE  |  ´KNĚŽÍ HORA´ U KATOVIC  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR.PETR MENŠÍK-MGR.VLASTIMIL KRÁL.V18.00, V DIV.SÁLE MUZEA
16.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  ZAPOMENUTÁ KAPITOLA Z DĚJIN ČS. LEGIÍ  |  PŘEDNÁŠÍ MGR. DAVID PAZDERA.V 18:00, V DIVADELNÍM SÁLE MĚSTSKÉHO MUZEA
09.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  MÍČEK FLÍČEK  |  LOUTKOVÉ PŘEDSTAVENÍ - HRAJE TYJÁTR. V 17.00 V DIVADELNÍM SÁLE MUZEA.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

PRAHA (26.3.2013) - Celoplošný televizní kanál Regionálnítelevize.cz, který se věnuje zpravodajství ze všech koutů České republiky, slaví první narozeniny. 1. dubna to totiž bude přesně rok, co zahájil vysílání ze satelitu Astra. V současné době však vysílá i v kabelových sítích včetně UPC, či v DVB-T.

U příležitosti prvních narozenin televize chystá několik akcí. "Připravujeme novou soutěž o hodnotné ceny zaměřenou, podobně jako vloni, na propagaci zajímavých turisticky atraktivních míst v českých regionech, a v sobotu 30.března od 9 hodin budeme našim divákům rozdávat skipasy na jarní lyžovačku na Velké Rači v Oščadnici," informovala ředitelka televize Eva Stejskalová s tím, že zájemci o lyžování zdarma si musí pospíšit, protože množství skipasů bude omezené.

Od neděle 31. dubna navíc zařadí televize nový unikátní šestidílný seriál O rybách z produkce studia Mistral TV, který osloví zejména milovníky přírody a rybářství. "Seriál mapuje činnost vybraných rybářských svazů a rybích farem v oblasti chovu a lovu ryb v Ústeckém kraji a jeho cílem je poukázat na fakt, že nejenom v jižních Čechách má rybářství u nás tradici," informovala Magdalena Jenčíková z produkčního studia. Premiérově budou jednotlivé díly vysílány vždy v neděli ve 20:40 hod.

Vysílání programu regionalnitelevize.cz, který sdružuje regionální zpravodajství a publicistiku z obcí, města krajů ČR, bylo spuštěno 1.dubna 2012 ve 13 hodin a od té doby program expandoval do dalších sítí. Nyní jej naladí nejen diváci se satelitním příjmem, ale také zákazníci kabelových operátorů a v některých regionech také příjemci digitálního pozemního vysílání. Najdete ji také na YouTube live. Může ji sledovat více než 12 milionů diváků v ČR a SR.

19:00 Rozhovor s...