11.11.2017   BLŠANY U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN
20.11.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |  XIV. ROČNÍK CESTOVATELSKÉHO FESTIVALU OKOLO SVĚTA  |  TRADIČNÍ TÝDEN PLNÝ CESTOPISNÝCH PŘEDNÁŠEK.
21.10.2017   VALAŠSKÉ KLOBOUKY  |  DOBROČINNÁ SBÍRKA OBLEČENÍ NA KONCERTU TOMÁŠE KLUSE RECYKLUS  |  VEZMĚTE SVÉ NEPOTŘEBNÉ OBLEČENÍ .
27.10.2017 - 17.11.2017   PRAHA 15 - HOSTIVAŘ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ZACHRAŇME NAŠE DĚTI  |  PUTOVNÍ VÝSTAVY ZACHRAŇME NAŠE DĚTI
02.11.2017 - 30.11.2017   FRÝDEK-MÍSTEK  |  SLOVANÉ V HORNÍM POVÁŽÍ  |  VÝSTAVA ZAPŮJČENA Z POVÁŽSKÉHO MÚZEA V ŽILINĚ.
21.10.2017   ČISTÁ U HOREK  |  ROCK FOR CHURCH 2017  |  OD 20:00 V MÍSTNÍ SOKOLOVNĚ KAPELY MEGADĚS, FÉNIX A ČIPŘIDO.
21.10.2017   LITOMĚŘICE  |  NEJVĚTŠÍ PODZEMNÍ TOVÁRNA V ČR  |  PŘEDNÁŠKA R. GAZSIHO A T. KOSA O TAJNÉ PODZEMNÍ TOVÁRNĚ RICHARD.
11.11.2017   KRASLICE  |  KONCERT  |  LACO DECZI & CELULA NEW YORK
21.10.2017   KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ-ZÁMEK  |  FOLK TEAM  |  KONCERT BRNĚNSKÉHO FOLK TEAMU V 19.00 NA ZÁMKU
22.10.2017   PRAHA  |  FOLK TEAM V MALOSTRANSKÉ BESEDĚ  |  BRNĚNSKÁ FOLKROCKOVÁ KAPELA S PROGRAMEM \´JAKO ŽIVÍ\´ZAČ..20.00
03.10.2017 - 26.11.2017   ZÁMEK VSETÍN  |  JARÉ AJ OZIMÉ...  |   VÝSTAVA OBRAZŮ A KERAMIKY MANŽELŮ VAŠKOVÝCH.
28.10.2017   ŽĎÁR NAD SÁZAVOU  |  DEN VENKOVA  |  JAK SE ŽILO A ŽIJE NA PANSTVÍ OD 13. STOLETÍ. PSTRUZI, KONĚ, PŘÍRODA.
21.10.2017   BUČOVICE  |  EXPEDICE KONŮVKY II.  |  ARCHEOLOGICKÁ VYCHÁZKA, SRAZ VE 12:30 V RAŠOVICÍCH U AUT. ZAST. ŠKOLA
23.11.2017   VSETÍN  |  JAMES HARRIES /UK/  |  OSOBITÝ BRITSKÝ PÍSNIČKÁŘ VYRÁŽÍ NA TURNÉ.
10.11.2017   VSETÍN  |  SLZA  |  KONCERT POPULÁRNÍ ČESKÉ KAPELY.
29.10.2017   VSETÍN  |  JARMILA ŠULÁKOVÁ IN MEMORIAM  |  VZPOMÍNKOVÝ KONCERT A ZVLÁŠTNÍ CENA MĚSTA VSETÍNA IN MEMORIAM.
27.10.2017   VSETÍN  |  SHILPA RAY /USA/  |  KONCERT NEWYORSKÉ ZPĚVAČKY INDICKÉHO PŮVODU. SUPPORT: KATKA MRLINOVÁ
22.10.2017   VSETÍN  |  DIVADLO DĚTEM: FERDA MRAVENEC  |  ZAHÁJENÍ LETOŠNÍHO CYKLU DIVADLO DĚTEM ÚSPĚŠNÝM MUZIKÁLEM.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

PRAHA (26.3.2013) - Celoplošný televizní kanál Regionálnítelevize.cz, který se věnuje zpravodajství ze všech koutů České republiky, slaví první narozeniny. 1. dubna to totiž bude přesně rok, co zahájil vysílání ze satelitu Astra. V současné době však vysílá i v kabelových sítích včetně UPC, či v DVB-T.

U příležitosti prvních narozenin televize chystá několik akcí. "Připravujeme novou soutěž o hodnotné ceny zaměřenou, podobně jako vloni, na propagaci zajímavých turisticky atraktivních míst v českých regionech, a v sobotu 30.března od 9 hodin budeme našim divákům rozdávat skipasy na jarní lyžovačku na Velké Rači v Oščadnici," informovala ředitelka televize Eva Stejskalová s tím, že zájemci o lyžování zdarma si musí pospíšit, protože množství skipasů bude omezené.

Od neděle 31. dubna navíc zařadí televize nový unikátní šestidílný seriál O rybách z produkce studia Mistral TV, který osloví zejména milovníky přírody a rybářství. "Seriál mapuje činnost vybraných rybářských svazů a rybích farem v oblasti chovu a lovu ryb v Ústeckém kraji a jeho cílem je poukázat na fakt, že nejenom v jižních Čechách má rybářství u nás tradici," informovala Magdalena Jenčíková z produkčního studia. Premiérově budou jednotlivé díly vysílány vždy v neděli ve 20:40 hod.

Vysílání programu regionalnitelevize.cz, který sdružuje regionální zpravodajství a publicistiku z obcí, města krajů ČR, bylo spuštěno 1.dubna 2012 ve 13 hodin a od té doby program expandoval do dalších sítí. Nyní jej naladí nejen diváci se satelitním příjmem, ale také zákazníci kabelových operátorů a v některých regionech také příjemci digitálního pozemního vysílání. Najdete ji také na YouTube live. Může ji sledovat více než 12 milionů diváků v ČR a SR.