11.11.2017   BLŠANY U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN
19.10.2017 - 20.10.2017   KARLOVY VARY  |  PODZIMNÍ POSVÍCENÍ  |  KARLOVARSKÝ JARMARK - ZEYEROVA A T.G.M
20.11.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |  XIV. ROČNÍK CESTOVATELSKÉHO FESTIVALU OKOLO SVĚTA  |  TRADIČNÍ TÝDEN PLNÝ CESTOPISNÝCH PŘEDNÁŠEK.
21.10.2017   VALAŠSKÉ KLOBOUKY  |  DOBROČINNÁ SBÍRKA OBLEČENÍ NA KONCERTU TOMÁŠE KLUSE RECYKLUS  |  VEZMĚTE SVÉ NEPOTŘEBNÉ OBLEČENÍ .
27.10.2017 - 17.11.2017   PRAHA 15 - HOSTIVAŘ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ZACHRAŇME NAŠE DĚTI  |  PUTOVNÍ VÝSTAVY ZACHRAŇME NAŠE DĚTI
20.10.2017   ČESKÉ BUDĚJOVICE  |  LA TRAVIATA   |  ROMANTICKÁ OPERA V JIHOČESKÉM DIVADLE
02.11.2017 - 30.11.2017   FRÝDEK-MÍSTEK  |  SLOVANÉ V HORNÍM POVÁŽÍ  |  VÝSTAVA ZAPŮJČENA Z POVÁŽSKÉHO MÚZEA V ŽILINĚ.
21.10.2017   ČISTÁ U HOREK  |  ROCK FOR CHURCH 2017  |  OD 20:00 V MÍSTNÍ SOKOLOVNĚ KAPELY MEGADĚS, FÉNIX A ČIPŘIDO.
21.10.2017   LITOMĚŘICE  |  NEJVĚTŠÍ PODZEMNÍ TOVÁRNA V ČR  |  PŘEDNÁŠKA R. GAZSIHO A T. KOSA O TAJNÉ PODZEMNÍ TOVÁRNĚ RICHARD.
11.11.2017   KRASLICE  |  KONCERT  |  LACO DECZI & CELULA NEW YORK
21.10.2017   KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ-ZÁMEK  |  FOLK TEAM  |  KONCERT BRNĚNSKÉHO FOLK TEAMU V 19.00 NA ZÁMKU
22.10.2017   PRAHA  |  FOLK TEAM V MALOSTRANSKÉ BESEDĚ  |  BRNĚNSKÁ FOLKROCKOVÁ KAPELA S PROGRAMEM \´JAKO ŽIVÍ\´ZAČ..20.00
03.10.2017 - 26.11.2017   ZÁMEK VSETÍN  |  JARÉ AJ OZIMÉ...  |   VÝSTAVA OBRAZŮ A KERAMIKY MANŽELŮ VAŠKOVÝCH.
28.10.2017   ŽĎÁR NAD SÁZAVOU  |  DEN VENKOVA  |  JAK SE ŽILO A ŽIJE NA PANSTVÍ OD 13. STOLETÍ. PSTRUZI, KONĚ, PŘÍRODA.
21.10.2017   BUČOVICE  |  EXPEDICE KONŮVKY II.  |  ARCHEOLOGICKÁ VYCHÁZKA, SRAZ VE 12:30 V RAŠOVICÍCH U AUT. ZAST. ŠKOLA
23.11.2017   VSETÍN  |  JAMES HARRIES /UK/  |  OSOBITÝ BRITSKÝ PÍSNIČKÁŘ VYRÁŽÍ NA TURNÉ.
10.11.2017   VSETÍN  |  SLZA  |  KONCERT POPULÁRNÍ ČESKÉ KAPELY.
29.10.2017   VSETÍN  |  JARMILA ŠULÁKOVÁ IN MEMORIAM  |  VZPOMÍNKOVÝ KONCERT A ZVLÁŠTNÍ CENA MĚSTA VSETÍNA IN MEMORIAM.
27.10.2017   VSETÍN  |  SHILPA RAY /USA/  |  KONCERT NEWYORSKÉ ZPĚVAČKY INDICKÉHO PŮVODU. SUPPORT: KATKA MRLINOVÁ
22.10.2017   VSETÍN  |  DIVADLO DĚTEM: FERDA MRAVENEC  |  ZAHÁJENÍ LETOŠNÍHO CYKLU DIVADLO DĚTEM ÚSPĚŠNÝM MUZIKÁLEM.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz bude vysílat minuty z vědeckého festivalu

Regionalnitelevize.cz bude vysílat minuty z vědeckého festivalu

PRAHA (24.10.2012) - V rámci spolupráce s Akademií věd ČR bude satelitní program regionalnitelevize.cz vysílat minuty z Týdne vědy a techniky - 12. ročníku nejrozsáhlejšího vědeckého festivalu ČR. Ten proběhne ve dnech 1. - 15. listopadu ve všech regionech a nabídne přes 400 akcí.

Minuty z festivalu bude připravovat studio Odboru audiovizuálních technologií Střediska společných činností AV ČR, které je jedním ze subjektů zapojených do projektu regionalnitelevize.cz, program je tak mediálním partnerem podpory české vědy. Pořad bude vysílán vždy před hlavní zpravodajskou relací - Ertéčkem, která začíná každý den v 19:00, 01:00, 7:00 a 13:00 hodin a bude informovat diváky regionalnitelevize.cz o aktuálním festivalovém dění.

V rámci Týdne vědy a techniky budou připraveny přednášky, výstavy, exkurze, vědecké kavárny, či promítání dokumentárních filmů. "Zájemci budou moci nahlédnout také do vědeckých pracovišť, laboratoří a knihoven a budou moci poznávat, jak se věda dělá," zve k návštěvě festivalu Václav Špaček z AV ČR.

V dopoledních hodinách jsou přednášky a exkurze zaměřeny zejména na středoškolskou mládež, odpolední a podvečerní program pak pro širokou veřejnost. "Je však potřeba sledovat informace u jednotlivých akcí, protože na velkou část programu mají přístup jen registrovaní návštěvníci," dodal Špaček. Informace o festivalu a možnost registrace naleznou zájemci na www.tydenvedy.cz.