07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |  KONCERT U PŘÍLEŽITOSTI PADESÁTILETÉ UMĚLECKÉ ČINNOSTI VÁCLAVA HUDEČKA.
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
21.11.2017   LITOMĚŘICE  |  KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA VÝSTAVY TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY  |  Í MUZEU OD 17 H. PROVÁDĚJÍ RESTAURÁTORKY ARCHIVU.
23.11.2017   BUČOVICE  |  MORAVŠTÍ VOJÁCI VE VELKÉ VÁLCE  |  PŘEDNÁŠÍ RICHARD STOJAR Z UNIVERZITY OBRANY V BRNĚ
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017   VYŠKOV  |  SECESE A JEJÍ VLIV NA MÓDU SPOLEČENSKÝCH ODĚVŮ  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR. LUDMILA RŮŽENECKÁ
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
22.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z FAKULTNÍ NEMOCNICE MOTOL
24.11.2017   ZNOJMO  |  PŘEDNÁŠKA - PREVENCE CIVILIZAČNÍCH CHOROB S MUDR. K. ERBENEM  |  POSLUCHÁRNA SVŠE ZNOJMO, V 17.30
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA
21.11.2017   SOBĚSLAV  |  ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY S PÍSNIČKAMI SIMONY KLÍMOVÉ  |  ZÁBAVNÝ POŘAD

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Soutěž Najdi si satelit slavila úspěch a bude pokračovat

Soutěž Najdi si satelit slavila úspěch a bude pokračovat

PRAHA (2.10.2012) -  Velká letní soutěž regionalnitelevize.cz Najdi si satelit je u konce. Čtrnáct HD satelitních přijímačů má své majitele, kteří si je našli na čtrnácti turisticky zajímavých místech v České republice.  Smyslem soutěže byla totiž právě propagace domácího turistického ruchu a populárního geocachingu. Pro velký zájem budou podobné soutěže pokračovat.

Speciální schránky s výherními kupony ukryly štáby regionálních televizí například na Haldě Ema v Ostravě, v národní přírodní památce Komorní Hůrka na Františkolázeňsku, u divokého koryta řeky Vydry v národním parku Šumava, na hradě Veveří na Brněnsku, hradě Lukov na Zlínsku, či hoře Kozákov na Liberecku. Ve vysílání televize byla vždy v pondělí odvysílána natočená nápověda s indiciemi, kde byla schránka ukryta. Diváci pak za pomoci této nápovědy a pomocí internetu měli za úkol co nejrychleji odhalit, o jaké turisticky zajímavé místo se jedná. Pak už nezbylo, než se odpoutat od obrazovek a vyrazit do terénu. Kdo schránku našel jako první a do redakce regionalnitelevize.cz nahlásil správný kód, získal jako cenu jeden HD satelitní přijímač. Některé schránky byly přitom odhaleny v řádu pouhých několika desítek minut od zveřejnění nápovědy.

„Vysoký zájem našich diváků o tuto soutěž, při které poznávají krásná místa naší vlasti a ještě si mohou najít atraktivní výhru, nás mile překvapil a proto budeme v takových soutěžích pokračovat. Další by měla proběhnout ještě letos," informovala ředitelka programu Eva Stejskalová.

Partnery soutěže byly: prodejce satelitní techniky Omco Digital a.s., rádia Kiss a Astra - vaše satelitní televize.