30.09.2017 - 01.10.2017   ŠUMPERK  |  ŠUMPERSKÝ ŠACHOVÝ TURNAJ SE RUŠÍ  |  TURNAJ JE ZRUŠEN!
07.10.2017   PRAHA  |  RLS PRAGUE OPEN  |  MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ V KULTURISTICE A FITNESS. WWW.REALLIFESERVICES.CZ
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ
28.09.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5KM, ZÁVOD PRO DĚTI. REGISTRACE NA WWW.BOKOLOBKATYM.CZ
21.10.2017   KARVINÁ  |  MORČATA NA ÚTĚKU  |  VYSTOUPÍ V ROCKOVÉM KLUBU HARLEKÝN V KARVINÉ.
30.11.-0001   USTI NAD LABEM-RYJICE  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ NA FARMĚ RYJICE  |   UKAZKA KONI,ZIVA KAPELA,OBČERSTVENÍ,SOUTĚŽE PRO DĚTI,,JIZDA NA KONI
28.09.2017   CHABAŘOVICE  |  FLAT TRACK/ MČR 125CCM NA PLOCHÉ DRÁZE  |   MOTOCYKLOVÉ ZÁVODY NA PLOCHÉ DRÁZE AOD 10°°ZÁVODY JUNIORŮ
07.10.2017 - 08.10.2017   LEŠNÁ U VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ  |  JIŘINY NA ZÁMKU  |  PODZIMNÍ VAZBY ZE STOVEK ŽIVÝCH KVĚTŮ JIŘIN ZAPLNÍ ZÁMECKÉ POKOJE.
01.10.2017   LITOMĚŘICE  |  MUZEUM OD ŠATLAVY PO PŮDU - KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA  |  DEN ARCHITEKTURY, STAVEBNÍ HISTORIE BUDOVY, OD 14.30 H.
30.09.2017   MALENICE  |  DISCO OLDIES  |  DISKO OLDIES JAROSLAV NEUŽIL
03.10.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |   ZANIKLÝ SVĚT NA FOTOGRAFIÍCH ENRIQUE STANKO VRÁZE  |
24.09.2017 - 14.10.2017   OLOMOUC   |  PODZIMNÍ FESTIVAL DUCHOVNÍ HUDBY  |  7 KONCERTŮ V CHRÁMECH
30.09.2017 - 01.10.2017   BZÍ,ŽELEZNÝ BROD  |  KONCERT  |  SKUPINA JSB VYSTOUPÍ 30.9.VE 20HOD.V SOKOLOVNĚ VE BZÍ U ŽEL.BRODU.
26.09.2017   LITOMĚŘICE  |  NEJVĚTŠÍ PODZEMNÍ TOVÁRNA V ČR - PŘEDNÁŠKA  |  PŘEDNÁŠET BUDE ROMAN GAZSI A MGR. T. KOS.
13.11.2017   ÚSTÍ NAD LABEM, LIDICKÉ NÁMĚSTÍ  |  SVATOMARTINSKÉ VÍNO 2017  |  OCHUTNÁVKY LETOŠNÍCH SVATOMARTINSKÝCH VÍN S PROGRAMEM.
09.10.2017   ROUCHOVANY  |  HVĚZDY JAK JE NEZNÁTE  |  ZNÁMÝ HEREC JAN KRAUS A JEHO SYN V 19:30 HOD
15.09.2017 - 01.11.2017   ZÁMEK JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU  |  GALANTNÍ KRATOCHVÍLE  |  VÝSTAVA PLESOVÝCH KOSTÝMŮ A MASEK ZE 17. A 18. STOLETÍ.
28.10.2017   ŠŤÁHLAVY  |  PODZIMNÍ JARMARK NA ZÁMKU KOZEL  |  TRADIČNÍ JARMARK, UKÁZKY ŘEMESEL, MÍSTNÍ DOBROTY, DÍLNIČKY PRO DĚTI.
29.10.2017   STARÉ MĚSTO POD LANDŠTEJNEM  |  NA HRAD LANDŠTEJN ZA BUBÁKY  |  REJ HRADNÍCH STRAŠIDEL A JEJICH ÚKOLY PRO DĚTI, OD 15 H.
14.10.2017 - 15.10.2017   LANDŠTEJN  |  MEZINÁRODNÍ DEN ARCHEOLOGIE NA LANDŠTEJNĚ  |  KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA HRADU, PROGRAM PRO DĚTI.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy »  Regionalnitelevize.cz zahajuje spolupráci s vysokou a střední školou

Regionalnitelevize.cz zahajuje spolupráci s vysokou a střední školou

PRAHA (12.10.2012) -  Jediná celoplošná televize zaměřená na zpravodajství z českých a moravských regionů regionalnitelevize.cz zahájila spolupráci se školou Ekonom v Litoměřicích. Podílí se na přípravě školního vzdělávacího plánu pro studenty nového oboru média v praxi a díky spolupráci vznikne školní rádio i televize.

„Chceme pomoci zvyšovat mediální gramotnost studentů středních a vysokých škol, která v současné době není na potřebné úrovni, a také vychovávat kvalitní redaktory pro žádané regionální zpravodajství," vysvětluje ředitelka programu regionalnitelevize.cz Eva Stejskalová zájem spolupracovat se školou v Litoměřicích a dodává: „Jedině propojením praxe se vzděláváním může naše školství vychovávat kvalitní odborníky v příslušných oborech."

Program regionalnítelevize.cz v současné době připravuje ve spolupráci s regionálními televizemi z celé ČR každý den téměř stovku reportáží z celé republiky.  Sledovat je mohou diváci nejen celoplošně ze satelitu ASTRA, ale také ve většině kabelových sítí, IPTV a dokonce také v digitálním pozemním vysílání ve vybraných lokalitách. Zpravodajství regionálních televizí využívá také TV Pohoda. Celkově tak může reportáže vytvořené štáby RT sledovat více než osm miliónů diváků v České a Slovenské republice. „Pro naše studenty je velkým lákadlem podílet se na tvorbě obsahu této televize. Postupně chceme do vzdělávání zapojit všechny naše žáky od střední školy až po studenty vysoké školy," komentuje připravovanou spolupráci s RT ředitel školy Ekonom Miroslav Pokorný. První ročník nového školního oboru bude otevřen v novém školním roce.

Kontakt:

Miroslav Pokorný