26.11.2017   PRUSINOVICE  |  LADÍME  |  KOSTEL SV.KATEŘINY, V 16:00 HODIN KONCER
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
24.11.2017 - 26.11.2017   ČESKÉ BUDĚJOVICE  |  4. REGIONÁLNÍ VÝBĚROVÁ KONFERENCE EVROPSKÉHO PARLAMENTU MLÁDEŽE V ČR  |
02.12.2017 - 03.12.2017   ZÁBŘEH   |  VÝSTAVA BETLÉMŮ ZE SOUKROMÉ SBÍRKY  |  MOŽNOST MALOVÁNÍ PERNÍKŮ. OD 9.00 DO 18.00 . POSTŘELMOVSKÁ 42
25.11.2017 - 26.11.2017   KOSOV  |  VÁNOCE S VŮNÍ JABLEK  |  SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍ JABLKO, VÝTVARNÉ PRÁCE, FOTOGRAFIE I VÁNOČNÍ DEKORAC
09.12.2017   LITOMĚŘICE  |  EBRU – TAJEMNÁ TECHNIKA DÁLNÉHO VÝCHODU (PŘEDNÁŠKA)  |  PŘEDNÁŠKA O MRAMOROVANÝCH PAPÍRECH.
02.12.2017   LITOMĚŘICE  |  VYROBME SI KNÍŽKU – TVOŘIVÁ DÍLNA PRO DĚTI I DOSPĚLÉ   |
25.11.2017   VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ  |  IRSKÝ VEČER  |  PŘIJĎTE SE POBAVIT NA IRSKÝ VEČER VE VAL. MEZIŘÍČÍ 25.11.2017 OD 19:00
02.12.2017   ČESKÁ SKALICE, VILA ČERYCH   |  ADVENTNÍ TRHY A MIKULÁŠ VE VILE ČERYCH   |  LOUTKOVÉ DIVADLO, ZPÍVÁNÍ KOLED, ATD.
07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy »  Regionalnitelevize.cz zahajuje spolupráci s vysokou a střední školou

Regionalnitelevize.cz zahajuje spolupráci s vysokou a střední školou

PRAHA (12.10.2012) -  Jediná celoplošná televize zaměřená na zpravodajství z českých a moravských regionů regionalnitelevize.cz zahájila spolupráci se školou Ekonom v Litoměřicích. Podílí se na přípravě školního vzdělávacího plánu pro studenty nového oboru média v praxi a díky spolupráci vznikne školní rádio i televize.

„Chceme pomoci zvyšovat mediální gramotnost studentů středních a vysokých škol, která v současné době není na potřebné úrovni, a také vychovávat kvalitní redaktory pro žádané regionální zpravodajství," vysvětluje ředitelka programu regionalnitelevize.cz Eva Stejskalová zájem spolupracovat se školou v Litoměřicích a dodává: „Jedině propojením praxe se vzděláváním může naše školství vychovávat kvalitní odborníky v příslušných oborech."

Program regionalnítelevize.cz v současné době připravuje ve spolupráci s regionálními televizemi z celé ČR každý den téměř stovku reportáží z celé republiky.  Sledovat je mohou diváci nejen celoplošně ze satelitu ASTRA, ale také ve většině kabelových sítí, IPTV a dokonce také v digitálním pozemním vysílání ve vybraných lokalitách. Zpravodajství regionálních televizí využívá také TV Pohoda. Celkově tak může reportáže vytvořené štáby RT sledovat více než osm miliónů diváků v České a Slovenské republice. „Pro naše studenty je velkým lákadlem podílet se na tvorbě obsahu této televize. Postupně chceme do vzdělávání zapojit všechny naše žáky od střední školy až po studenty vysoké školy," komentuje připravovanou spolupráci s RT ředitel školy Ekonom Miroslav Pokorný. První ročník nového školního oboru bude otevřen v novém školním roce.

Kontakt:

Miroslav Pokorný